Arktis Programförening

Föreningen för Arkitektur och Samhällsbyggnad

Extrajobb på valdagen 20180909

Vi har fått information att SVT söker studenter för extra-kneg på valdagen! Ett bra tips till dig som vill tjäna lite extra. 170kr/h utlovas samt betalning för utlägg såsom resor. Sista ansökningsdag är 8/6 så ingen stress men det är såklart bra att vara ute i god tid om man är intresserad! Se mailet i sin helhet nedan.

Hej

Jag är ansvarig för SVT:s vallokalsundersökning i Norrland och söker ett antal studenter som vill jobba för SVT på valdagen den 9/9 -18 (Riksdag). Vissa kommer också att behövas för undersökning av förtida röstning, ca. 10-2 dagar innan själva valdagen. Sveriges Television gör varje valår en omfattande vallokalsundersökning (VALU) för att snabbt få en uppfattning om hur valet verkar gå och vilka faktorer som avgjorde att det blev just så. Undersökningen genomförs på utvalda vallokaler och förtida röstningsställen genom att de som röstat får fylla i en enkät som sedan sammanställs och rapporteras in till SVT. Nu söker jag ett antal personer som vill vara med och genomföra denna undersökning. Du är noggrann, social och framåt. Du är också van att ta människor och ger ett gott intryck. Körkort och tillgång till bil är också ett plus då vissa platser ligger lite avsides. De aktuella vallokalerna är i Luleåområdet (Haparanda, Arvidsjaur, Boden, Luleå m fl) så det är bra om du bor i eller kommer från Luleå. Du får naturligtvis betalt för ditt arbete (170:-/arbetad timme) och ersättning för de utgifter du haft.

Intresserad?

Ring eller skicka ett sms till; 070-3763010 alt. skicka ett mejl till valu.norr@gmail.com och berätta vem du är, och varför du vill jobba med VALU. Senast den 8/6 vill jag ha din intresseanmälan!

Kontaktperson

Joachim Dahlin, Regional undersökningsledare Norr, VALU 2018. E-post valu.norr@gmail.com


Last edited by Informationsansvarig on 30/05/2018
Nyheter